sivilstatus har vaska golve!

Eller sivilstatus har hvertfall gjort klart for jul. Vedlagt følger den offisielle «sivilstatus julen 2010»-pdf-en. Hva er det, spør du kanskje? Vel, det er rett og slett grunnpakken for å lage årets søteste julelenke. Du trenger bare en printer, en saks og litt sytråd, så kan du lage deg din helt egne julelenke! Jeg ville kanskje printet to ark, så får du en dobbelt så lang lenke.

Bruksanvisning:

1. Trykk på denne lenken sivilstatus-julepynt for å laste ned årets søteste pdf.

2. Print ut.

3. Klipp ut figurene. Det er lov å klippe hvite rammer rundt tegningene. Det er ikke lov å klippe av kroppsdeler.

4. Finn frem nål. Stikk små hull i toppen av figurene (anbefalte punkter er engle-glorien, nisseluen, reinsdyrhornene, hyrdens stav og hode, edelstenen i den hellige kongens turban & stjernen i toppen av juletreet). Etter å ha prøvd dette selv anbefaler jeg heller å stikke to hull i hver figur, da henger de rettere. Altså gjennom toppen av englevingene, to i nisseluen, et i hvert reinsdyrhorn, i hyrdens stav og hode, i hvert hjørne av kongeturbanen og på hver side av hodet i juletreet.

5. Finn frem en sytråd, gjerne i en julete farge. Tre denne gjennom hullene. Lag gjerne en liten knute etter at du har tredd på figuren – da holder de bedre avstand til hverandre. EDIT: Drit i knutene, friksjonen holder dem fint på plass, men pass på at sytråden kommer på BAKSIDEN av figuren. Ellers er det fortsatt ganske lett.

6. Heng opp!

7. Ta bilde av hvor fint det er. Jeg har veldig lyst til å se bilder, for å si det sånn. Jeg gjør nesten hva som helst for å se et bilde av noen som faktisk gjennomfører dette. Ønsk deg noe!

8. Syng en julesang. Spis en klementin.