100-stripers jubileum

Woho, jeg har tegnet 100 nummererte striper! (og noen ekstrastriper til spesielle anledninger). For en dag. For en milepæl.

Alle de kule bloggene har spørrerunder. Det vil jeg også ha. Jeg mistenker at jeg må bestikke mamma og Sigurd til å stille spørsmål til slutt, men det ville vært kos om jeg fikk spørsmål fra andre.

Lurer du på noe? Hva som helst? Hvordan jeg begynte å tegne? Hvorfor jeg fortsetter å tegne? Hva som er den beste frossenpizzaen? Hva som er planen videre? Hvordan man kan være sammen med noen som er uenige i hvem som er best i Gitarkameratene? De beste kafeene i Oslo? Svaret på livet, universet og alt sammen?

Bilde. Alle de kule bloggene har bilder, selv uten klar sammenheng med teksten.

Jeg trekker ut en vinner blant spørsmålsstillerne som får en fiks fancy sivilstatus-original. De er kanskje ikke verdt så mye ennå, men jeg satser hardt på enorm verdistigning i løpet av de neste 50 årene. Dessuten kan jeg fargelegge så den passer tapetet ditt. Å, still et spørsmål, prettyplease?